tiistai 8. heinäkuuta 2014

Kesälomamatka alkaa


Nyt ollaan juuri siinä hetkessä kun matkakuume on pahimmoillaan :) Fillarin vein viimeviikolla huoltoon, koska on hyvä tarkistuttaa, että kaikki toimii. Erityisesti tarve oli tarkistuttaa takarenkaan tilanne, kun viime kesänä siihen tuli jotakin heittoa vaihtaessani Iisalmessa uuden päällyskumin. Tänään sitten hain Nishikin korjaamolta ja takavanne oli HALKI. Jokaisen pinnan kohdalta oli lähtenyt halkeamat ja jossain kohtaa oli jo aika pahan näköinen halkeama. Olen kyllä korjaamoon hyvin tyytyväinen. Samasta paikasta, Deesport Maunulassa, olen asioinut siitä asti kun fillari harrastukseni aloitin. Heille vaan paljon menestystä ja siunausta työhönsä.
Nyt on sitten pyörä kunnossa, vielä käyn kiristyttämässä 20 km ajon jälkeen siellä pinnat. Tänään sitten menin Itikseen hankkimaan retkeä varten lisätarvikkeita: paitoja, uimashortsit, pyyhe, fillarin työkaalusarja(edellinen varastettiin) lisäksi vielä retkievästä.
Täytyy sanoa, että nyt kyllä alkaa polttelee matkalle lähtö oikein hienosti. Huomenna on vielä työpäivä ja sitten illalla matkapakaasit kuntoon ja torstai aamulla 10.7. lähtö kohti Turun saaristoa ja Ahvenanmaata.
Semmoinen pikku vaiva on oikeassa nilkassa, kun siinä on ikäänkuin jonkun hyönteisen purema ja se on sitten tulehtunut vähän ja on turvoksissa sekä hiukan arka. Olen kylä sitä kotikonstein hoitanut ja täytyy nyt tarkkailla ettei pahene näin mätäkuun aikana.
Tänään olen tehnyt listaa tavaroista mitä pitää ottaa mukaan, ettei vaan jää oleellisia pois. Olen jo kuusi tai seitsemän kertaa lähtenyt ja pakannut, mutta aina se vaan tarvitsee listata. Se tietysti myös tuo ja vie mukavasti ajatukset jo tien päälle ja siihen hienoon tunnelmaan, kun leppoisasti etenee pitken Suomen kesäistä maisemaa. Upeaa odotusta. Nyt vielä pitää päivän verran malttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti