tiistai 4. heinäkuuta 2023

Matkan jatkuminen

 Sateinen oli aamu Posiolla. Makea oli olla hotellissa muutamien telttailuöiden jälkeen. Hotellin aamiaista syödessä pohdiskelin vaihtoehtoja, miten matkaani jatkan. Eiliset pettymyksen fiilikset siitä, että kintut oli eri mieltä minän kanssa pyörällä etenemisen suhteen, meni ohitse ja ajattelen saman matkan vielä jatkuvan. Nyt vaan eri muodossa. Päähän helposti iskostuu, että se vain pitäisi mennä pyörän päällä, muuten ei ole oikea loma. Lomahan jatkuu ja matka. Tästä nyt naatitaan. 

Otin Posiolta taksin ja oikein mersun kyydissä Kuusamoon. Siellä vähän venttaamista ja sitten bussilla Ouluun. Oulusta ilta junalla Jäkeen. Täähän onkin aika monipuolista matkustusta ja hirmu sujuvasti hoitui varaamiset. Ihan leppoinen loppuhuipennus tähän antoisaan ja taas niin opettavaiseen Lappi kierrokseen. Aina kantsii lähteä, vaikka ei niin menekään kun on suunnitellut. 



2 kommenttia:

  1. Just niin, aina kantsii lähteä ja taas monia kokemuksia rikkaampana. 💛 Huono puoli sun reissun päättymisessä on se et tää blogi taas loppuu. Vai loppuuko?
    Voisithan sä kirjoitella ihan etelä-Suomenkin fillariretkiltä havaintoja ja ajatuksia, näitä on niin mukava lukea.
    Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli hyvä reissu ja sai mukavasti voimavaroja arkiseen elämään. Joo, voisinhan mä kirjoittaa muutenkin, kun vaan Lapin reissuista. Esim: "heräsin aamulla ja söin puuroa ja istuin sohvalla tietsikka sylissä ja sukelsin ruudun läpi face-maailmaan. Siinä meni tunti toisensa jälkeen. Sitten kävin fillarilla kaupassa, huh huh, olipas reissu. Sit menin nukkumaan." jännittävää. :D
      Tosissaan kyllä voisinkin aina välillä jotakin kirjoittaa, kun tämä on hyvä ja mulle helppo tapa laittaa ajatuksiani esille.

      Poista